Friday, August 10, 2007

Rutger's boek over vermeende doping-affaire nu te koop in de boekhandel

Elf maanden lang werd hij uitgespuwd als dopingzondaar. Niemand gaf nog een cent om zijn toekomst, niemand interesseerde zich nog voor zijn verleden. Rutger Beke was het zoveelste nummer in het rijtje gevallen sportlui.
Hij werd schuldig bevonden op basis van de EPO-test, het paradepaardje van het WADA, het Wereld Anti-DopingAgentschap. Vanuit de overtuiging dat hij clean was, restte hem slechts het onmogelijke: bewijzen dat de EPO-test niet deugt.
Iedereen kent het verhaal maar niemand weet wat er zich achter de schermen afspeelde. Het verhaal van Rutger Beke is een thriller met intriges tot op het hoogste niveau, met journalisten met dubbele agenda's, met een internationale organisatie die bereid is tot het uiterste om haar potjes gedekt te houden.
Het is ook een emotioneel verhaal, van hoop en wanhoop. Want hoe voelt het om voor het oog van de wereld beschuldigd te worden van iets dat je niet hebt ge! daan?Rutger Beke en VRT-journalist Eric Dupain reconstrueren het verhaal.

Het boek 'Ik niet, Rutger Beke' is vanaf vandaag verkrijgbaar in elke boekhandel.
Het boek is voorlopig nog niet online te koop. Er kan wel een bestelling geplaatst worden via mail en het boek wordt (na ontvangst van betaling) onmiddellijk opgestuurd. Hierbij het emailadres waarop een bestelling kan geplaatst worden: julie@borgerhoff-lamberigts.be
Voor mensen in het buitenland: het ISBN nummer van het boek is 978-907794157-7

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Is het boek online ook verkrijgbaar?


Mvg,

Ken Wouters

7:59 PM

 
Anonymous Anonymous said...

and will it be available in english?

12:23 PM

 
Blogger herman beke said...

Op dit ogenblik is het boek enkel te koop in de boekhandels. Heb de uitgever gevraagd of het boek online beschikbaar kon gemaakt worden, maar er is nog geen antwoord gekomen.

Right now the book is only availble in Dutch.

8:11 PM

 
Blogger Kimi said...

Beste,
Ik heb eergisteren het boek gekocht, en ik zit op het moment net aan hoofdstuk 6 p59, het boek leest vlot, is aangrijpend ... benieuwd wat er nog te wachten staat.

1:34 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Hey Rutger,

heb maandag het boek gekocht, gisteren was het uit. Leest vlot, ondanks de waarschijnlijk moeilijke materie.
Ik onthoud er enkele bijzondere zaken uit:
- WADA s*ckt zwaar
- pers jongens kunnen echt wel pirana's zijn

verder is mijn respect voor Rutger alleen maar bevestigd en zo mogelijk nog toegenomen. Niet enkel fysiek "ijzer" sterk.

en onnoemelijk veel succes gewenst binnen een dikke 8 weken !

koen

6:23 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Is het boek ook verkrijgbaar in Holland? Zijn er ook gegevens bekend over het isbn nummer?


Groeten

Leendert

11:10 PM

 
Blogger herman beke said...

het ISBN nummer is 978-907794157-7

8:57 AM

 
Blogger Peter De Wolf said...

Hallo Rutger,

Ik heb net uw boek uitgelezen. Het moet een heel moeilijke tijd geweest zijn. Absurd soms. Dit wens je ergste vijand niet toe.
Ik herinner me het nieuws nog, de beelden, de procedure. Ik was bij de believers waardoor ik de opmerking kreeg "naiëf" te zijn. Het was de manier en de intensiteit van uw eerste verklaringen die mij direct lieten concluderen dat dit niet waar kon zijn. Je hebt zeker een sterke persoonlijkheid.

Veel succes op de Ironman van Hawaï! Dit jaar gaan voor de eerste plaats! Hopelijk zend Sporza de Ironman eens live uit.

P.S. Schrijf ook eens een boek over triatlon tout court... Omdat er verschillende Belgen tot de wereldtop behoren, wordt de sport hier alsmaar populairder...

Peter, beginner triatleet

10:09 PM

 

Post a Comment

<< Home